درباره #چرای بی رویه دام در 2 فصل

درباره #چرای بی رویه دام در 2 فصل

درباره #چرای بی رویه دام در 2 فصل

Blog Article

متخصص داخلی - فوق تخصص بیماری های غدد درون ریز و متابولیسم ، اندوکرینولوژی

اینکه چه زمانی دام وارد و چه زمانی خارج شود، با چه تعداد دامی با توجه به تولید علوفه وارد مرتع‌های کشور شود و چه مدت از این مرتع استفاده کند.

۸) آیا قطعه های بدست آمده از خرد شدن سنگ ها به یک اندازه است؟

حسن اکبری؛ معاون محیط‌زیست طبیعی و تنوع زیستی سازمان حفاظت محیط‌زیست، یکی از معضلات زیست‌محیطی مهم کشور را چرای بی‌رویه دام دانست و اظهار کرد: در بسیاری از زیستگاه‌ها شاهد گله‌های دام به صورت مازاد هستیم و از همین رو رایزنی‌هایی با سازمان منابع طبیعی و وزارت جهاد کشاورزی در حال انجام است تا برنامه‌هایی جدی برای جلوگیری از ورود دام مازاد به مراتع اجرا شود.

رئیس مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی آذربایجان شرقی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در تبریز، با اشاره به تأثیر چرای دام بر خاک مرتع، اظهار داشت: چرای دام بر خاک مرتع تأثیر مستقیم دارد، بخصوص در اوایل بهار و یا مواقع دیگری که خاک مرتع مرطوب است و باعث سفت شدن آن می‌شود.

دکتر مریم کرابی در کدام زمینه‌های پزشکی بیمار می‌پذیرد؟

اثرات فرسایشِ خاک فراتر از از دست دادن زمین‌های حاصلخیز است و منجر به افزایش آلودگی و رسوب در نهرها و رودخانه‌ها شده است، این رسوبات آبراه‌ها را مسدود کرده و باعث کاهش ماهی‌ها و گونه‌های دیگر شده است. زمین‌های با خاک تخریب شده نیز اغلب کمتر قادر به نگه داشتن آب هستند، که می‌تواند سیل را بدتر کند.

ثبت نظر و امتیاز قبلا با این مشاور جلسه داشته اید؟ نظر خود را ثبت کنید

فهرستمدارک تحصیلی تخصص بیماری‌های پوست (درماتولوژی)

محمدامین مهدوی شایسته، زندانی سیاسی، برای اجرای حکم اعدام به انفرادی منتقل شد

علیرضا متلی:سیمبا گفت: پنج‌شنبه ۳ خرداد click here ۱۴۰۳ در ۱۷:۳۶ عالی

گزارش دکتر حسین فاطمی درباره مرگ ملکه جهان مادر مرحوم احمدشاه از حومه پاریس

به گفته بهزاد کوچ یکی از مهمترین موضوعات سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور است که هر سال برنامه‌هایی در این زمینه تدارک دیده می‌شود. وی در این راستا می‌گوید: اسفند ماه سال ۹۹ اولین بار بود که دستورالعملی با عنوان دستورالعمل مدیریت چرا، کنترل پروانه چرای دام و ساماندهی کوچ تدوین و به استانداران، سازمان جهاد و کشاورزی استان‌ها، مدیران کل منابع طبیعی استان‌ها و سازمان امور عشایر در راستای اجرای بهتر چرا برای حفظ منابع آب و خاک، تقویت افزایش پوشش گیاهی، آمایش سرزمین و جلوگیری از تخریب سرزمین و چرای زودهنگام و کنترل افرادی که فاقد پروانه چرا هستند، ابلاغ شد.

– عوامل انسانی: آبیاری نامناسب ، شخم نامناسب ، استخراج معادن ، ساختمان سازی

Report this page